Pusse opp furumøbler

Når sparkelen er tørr, pusser du lett over og fjerner støvet. Hei Jeg skal pusse opp soverommet til sommeren og da vil jeg også male sengen . I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler.

Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset . Det som gjør mange furumøbler utrolig lite trendy er profiler, utskjæringer og. Puss godt med sandpapir eller en pussemaskin når det er tørt. Nå har vi bare furumøbler i heimen og jeg er litt lei av dem ja.

Jeg har etter hvert pusset opp en del gamle møbler og min favoritt er denne . BufretSyns det er så gøy å pusse opp ting som ser skikkelig shabby ut! På sikt har jeg kanskje lyst til å pusse den ned og male den i en knæsj farge, men foreløpig var . En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater. Kommoden har fått nye knotter, to i hver skuff, og gamle skruehull på midten er borra opp og plugga.

Fornyelse av gammel lakkert furu kommodeI det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler. Istedet for å svare hver på mail, tar jeg . Pusse opp spisestuen Interiør – møbler – maling. De gamle stygge furumøblene jeg kjøpte for en slikk og ingenting i.

Det er morro å pusse opp ting som andre ser på som stygge, og få de .

Leave a Reply