Induksjonstopp ikea feilmelding

Følg disse instruksene nøye: – Apparatet må alltid frakobles strømnettet før installasjon. Installasjon og vedlikehold skal utføres. IKEA – FOLKLIG, Induksjonstopp med booster, års garanti.

Induksjonstopper er svært energieffektive, raske og presise, siden . Jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg, jeg har en induksjonstopp som bare viser feilmelding L på alle plater, har prøvd å søke på men . Har en Ikea Folklig indukson med hva hva jeg synes er et veldig. Koble Ikea koketopp – Hus, hage og oppussing. Matlaging på en induksjonstopp er forskjellig fra matlaging med. Hjelp med induksjonstopp-problem Hjem og utstyr.

Har jerngryte, sautepanner og gryter fra IKEA 365+. Det er også i følge kundeservice en kjent feil på serie 901. Jeg må ha platetopp, men kommer ikke til å handle noen hvitevare hos Ikea. Det er ikke sikkert det elektriske anlegget ditt tåler induksjonstopp.

Min induksjonstopp fra ikea har 16A støpsel og boost funksjon. Begge disse to koster over 80kroner, mens den billigste, fra Ikea. Det er ingen feil med den, annet enn at her har produsenten valgt å gi .

Leave a Reply