Hvordan bli kvitt bulimi

Bulimi, på fagspråket kalt bulimia nervosa, er en spiseforstyrrelse som kan gi alvorlige helseskader. Det viktigste du kan gjøre for å bli frisk er å søke hjelp. AnonymforuHar hatt problemer med mat i ca 14.

Men det er jo det som må til for å bli kvitt dette svineriet. Noen som har klart å kvitte seg med bulimi på egenhånd. Dere som har slitt med overspising, hvordan klarte dere å slutte.

Etter mange år med alvorlig underernæring sa stoppen min STOPP.

I helga lanserte trondheimsfirmaet SuperEgo appen Stopp Bulimi. Jeg brukte lite tid på å finne ut hvordan jeg skulle bli bedre da jeg var . Hva skal jeg gjøre for å bli kvitt dette tullet? Jeg lurer på om det er mulig å se på vanlige blodprøver at man har bulimi.

Jeg lurer på hvordan du kan vite at en person har bulemi. Spørsmål og svar ; Skolehverdag ; Hva skal jeg gjøre for å bli kvitt dette tullet? Er det noen her som har klart å bli kvitt bulimi på egen hånd?

Dersom du har bulimi, er du bekymret for hvordan kroppen din ser ut og hvor mye du veier. Mange vil bli bedre eller friske med og noen ganger uten behandling.

Etterpå føler de at de må kvitte deg med maten – ved å kaste opp, bruke . Har du bulimi er du livredd for å legge på deg, og frykten påvirker hvordan du. Terapien skal hjelpe deg å bli kvitt behovet for overspising og rensing.

Leave a Reply